autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu branza de vaci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Ingrediente
1/2 kg branza de vaci, 200g zahar, 3 oua, 50 g unt, 100 g smantana, 2 linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat, esenta de lamaie, 1/2 lingurita scortisoara, coaja de lamaie, 1/2 pachet praf de copt, Blatul, 1 ou, 1 lingra smantana, 1 lingura iaurt, 1 lingura ulei, faina cat cuprinde,coca sa fie foarte moale

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Dau pe robot toate ingredientele,la sfarsit incoporez compozitia cu albusurile batute spuma.
Tava unsa o tapetez cu o coca obtinuta
din :faina,ou,smantana, iaurt,ulei.
Asez compoitia cu branza in tava, dau tava la cuptorul incins,pana se rumeneste usor.Primele 20 minute las la foc mare, apoi la foc mic.Dupa preferinta se pot adauga stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Prajitura cu branza de vaci si nuca de cocos

Intr-un bol batem ouale impreuna cu laptele, apoi adaugam uleiul. Separat amestecam faina cu un praf

9 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza

9 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    Waw....minunata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata foarte bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Arata foarte bine!!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Imi plac prajiturile cu branza.Si asta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      arata bine si este ft simpla!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Superba prezentarea,daca taiai si prajitura sa o vedem era si mai bine.Felicitari pentru prezentare.MMMM cred ca este o bunatate.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Mie imi plac prajiturile cu branza,o sa incerc si reteta ta.Imi place cum suna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza de vaci
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 1/2 pachet praf de copt
  • Blatul
  • 1 ou
  • 1 lingra smantana
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde,coca sa fie foarte moale

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

Waw....minunata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pasca chinezeasca