Ingrediente
Aluat:, , 500 g faina, 150 g margarina, 150 g zahar praf, 1 ou, 1 praf de copt, 4-5 linguri smantana, , Umplutura:, , 750 g branza dulce de vaci, 12 linguri zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, esenta rom, 2 pachetele zahar vanilat, 2 linguri smantana, 3 oua, 100 g stafide ( inmuiate in rom)
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
16 voturi
Mod de preparare
Dam pentru 30 minute la rece.
Pentru umplutura se amesteca branza cu toate celelalte ingrediente pina se omogenizeaza bine.
Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, punem umplutura de branza si deasupra cealalta foaie.Din loc in loc, intepam foaia cu furculita apoi o ungem cu ou.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se coace pina capata o culoare aurie.
Lasam prajitura sa se raceasca , apoi o pudram cu zahar praf si o taiem felii.
Pofta mare !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010
Foarte buna prajiturica ta cu branza, mi-ai facut o pofta...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Arata super!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Ador prajiturile cu branza dulce si aceasta arata nemaipomenit de bine!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Mmmmmm... Ce fofta imi este.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Sidy, prajitura ta e foarte buna si usor de facut!
L.. , 24 februarie 2010
aceasta prajitura arata a fii ceva gustos!
vera (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Buna prajiturica,Sidy si arata de minune!
mac myra (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Delicioasa......
Silvia , 23 februarie 2010
Buna si gustoasa.Mereu ceva nou de la tine.
diana (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Sidy, ai facut o bunatate de prajitura cu branza !
Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010
Arata foarte bine.....si usor de facut.....*****