Se mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.
Se mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.
Intr-un alt bol se amesteca branza de vaci cu smantana, untul topit si racit, coaja de lamaie, portocala si pastaia de vanilie.
Peste amestecul de branza se adauga oale mixate omogenizand bine compozitia.
Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 45- 50 minute.
Intre timp se curata tijele de rubarba, perele si se taie bucati potrivite.
Se adauga rubarba si perele intr-un vas se pune zaharul putina apa cat sa se acopere si se lasa sa dea un clocot.
Se adauga agar agarul si se lasa sa fiarba doua minute.
Se retrage de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se adauga amestecul de rubarba si pere rosii.
Se portioneaza si se serveste cu drag!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii