autor:

SIMONA PATRAS

» » , , Retete de Pasti, Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura cu branza, rubarba si pere rosii

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Ingrediente
* 250 g branza de vaci, * 300 g rubarba, * 2 pere rosii, * 300 g zahar tos, * 1 zahar vanilat, * 200 g smantana, * 100 g unt, * 50 g faina, * 4 oua, * coaja de lamaie si portocala, * 1 lingurita agar - agar, * 1 pastaie de vanilie

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza ouale impreuna cu 200 g zahar tos si zaharul vanilat.

Intr-un alt bol se amesteca branza de vaci cu smantana, untul topit si racit, coaja de lamaie, portocala si pastaia de vanilie.

Peste amestecul de branza se adauga oale mixate omogenizand bine compozitia.

Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 45- 50 minute.

Intre timp se curata tijele de rubarba, perele si se taie bucati potrivite.

Se adauga rubarba si perele intr-un vas se pune zaharul putina apa cat sa se acopere si se lasa sa dea un clocot.

Se adauga agar agarul si se lasa sa fiarba doua minute.

Se retrage de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se adauga amestecul de rubarba si pere rosii.

Se portioneaza si se serveste cu drag!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza, rubarba si pere rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure

Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure

Carnea, dupa ce a fost curatata de grasimi si pielite, se toaca la masina, impreuna cu ceapa. Dupa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Inainte de a va apuca de lucru, ar fi bine ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Aluat: Drojdia

1 vot    0 comentarii
4h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 250 g branza de vaci
  • * 300 g rubarba
  • * 2 pere rosii
  • * 300 g zahar tos
  • * 1 zahar vanilat
  • * 200 g smantana
  • * 100 g unt
  • * 50 g faina
  • * 4 oua
  • * coaja de lamaie si portocala
  • * 1 lingurita agar - agar
  • * 1 pastaie de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonaci fara framantare Cozonaci fara framantare

Se cerne faina, se pune intr-un vas. In alt vas se pune laptele caldut ca apa de vara, drojdia, zaharul, sare si se omogenizeaza,

12 voturi    3 comentarii
2h
Retete de Pasti
Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing

Prima data se fac fursecurile. Untul la temperatura camerei se spumeaza bine cu mixerul. Se incorporeaza zaharul si dupa ce se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Friptura in sos barbeque cu garnitura de cartofi natur