Ouale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa.
Ouale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa. Adaugam pe rand la compozitie uleiul si laptele.
Branza, smantana si esenta de vanilie se amesteca separat intr-un alt bol, dupa care se amesteca impreuna cu ouale.Totul se amesteca usor.
La faina cernuta adaugam praful de copt si o adaugam la compozitia de branza cu ou. La final incorporam merisoarele.
Turnam compozitia in tava si o lasam la foc mic aprox 90 de min. Dupa coacere inchidem focul si lasam prajitura cel putin o ora in cuptor cu usa intredeschisa dupa care o scoatem sa se raceasca complet.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o portionam.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii