Se incalzeste cuptorul la 160 de grade
Se pregateste baza
Se sfarima biscuitii si se amesteca cu untultopit pina se cuprinde totul.Se aseaza compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu pergament,se preseaza putin si se da la frizeer.
ptr umplutura
Stafidele se macereaza 15 minute in rom.Intr-e timp amestecam brinza cu smintina ,faina si cornflour galbenusele si 1/2 pahar de zahar pina se cuprind toate ingridentele.Se bat albusurile cu zahar pina este spuma si se cuprinde in umplutura de brinza,se adauga stafidele scurse si se toarna compozitia peste baza.
Se coace o ora pina cind chibritul este aproape uscat.Nu stingem cuptorul dar scoatem prajitura lasam sa se raceasca 10 minute.Amestecam smintina cu zahar si turnam peste prajitura si indreptam,intoarcem la cuptor ptr 10 minute pina cind glazura se stabileste.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca bine o acoperim cu staniol sau naylon si o lasam la frigider peste noapte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii