autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu cacao - (de post)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
25 linguri faina, 30 linguri apa calda, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 3-4 linguri cacaoc, 2-3 linguri gem, 1 praf de copt, 1 lingurita amoniac stins,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate foarte bine(se foloseste mixerul).Se tapeteaza o tava si se da la cuptor pentru 45-50min. Se poate face si o glazura de cacao,apoi se orneaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra " Prajitura cu cacao - (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piscoturi pufoase

Piscoturi pufoase

Se incalzeste cuptorul. Separam ouale. Batem albusurile si un varf de lingurita de sare cu telul

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit. 2.Adaugati uleiul si esente

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • 25 linguri faina
  • 30 linguri apa calda
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 3-4 linguri cacaoc
  • 2-3 linguri gem
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita amoniac stins

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Galatopita reinventata