Zaharul si untul se pun intr-o cratita pe foc pana se topeste tot zaharul.
Zaharul si untul se pun intr-o cratita pe foc pana se topeste tot zaharul.
Compozitia se pune intr-o tava neaderenta (ceramica sau teflon), iar caisele taiate in jumatate se asaza cu partea rotunda in jos, in sirop, una langa alta.
Blatul:
Albusurile impreuna cu apa se bat spuma. Adaugam zaharul si batem pana cand acesta se topeste. Adaugam si galbenusurile. Incorporam apoi faina si praful de copt, amestecand usor. Compozitia se intinde usor peste fructe si dam la cuptor 45 minute.
Cand prajitura este coapta, fierbem sucul de portocale si-l turnam peste blat. Lasam prajitura in tava pana cand se raceste si apoi o rasturnam.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii