Intr-un bol punem la mixat ouale impreuna cu praful de sare si zaharul pe care il adaugam in ploaie..Mixam circa 10 min. si adaugam in acest timp si zaharul vanilat.
Adaugam treptat uleiul (fara a ne opri din mixat)si mai apoi incorporam iaurtul (lingura cu lingura).Adaugam si esenta de rom.Cernem faina si o amestecam cu praful de copt.Adaugam treptat faina amestecand de jos in sus,folosind lingura de lemn.Tapetam o forma(3o/22) cu hartie de copt.Turnam aluatul de mai sus in tava.Spalam caisele, indepartam coaja si apoi le taiem in jumatate.Punem deasupra aluatului, fructele.Preincalzim cuptorul.Dam tava la cuptor.Coacem la 180 grade timp de circa 30 min.Facem testul scobitorii si daca prajitura il trece atunci scoatem tava din cuptor si lasam la racit. Cand prajitura s-a racit o scoatem din tava ,o pudram cu zahar pudra si apoi o feliem.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu