autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu cappucino si branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Blat:, , 5 oua + 1 albus, 1 cana zahar, 1 cana si jumatate lapte, 1 lingura cacao, 3 linguri cappucino de ciocolata, 1 esenta rom, 1 praf de copt, 17-20 linguri faina cu varf, , Umplutura:, , 1 kg si 200 branza de vaci, 4 oua, 3 sferturi cana de zahar, 1 esenta vanilie, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de la o portocala, 1-2 linguri faina(daca branza nu e scursa bine), nuca de cocos, topping de ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Ouale ( de la temperatura camerei) le separam.
Albusurile le batem spuma cu zaharul,treptat.
Adaugam galbenusurile,unul cate unul si le incorporam bine in albusuri.
Punem laptele si esenta de rom si amestecam , apoi adaugam praful de copt,cappucino si le incorporam bine.
La urma incepem sa punem faina treptat si ultima data turnam si cacaua.
Incorporam bine toate.
Umplutura:
Branza o framantam bine de tot.
Mixam spuma ouale cu zaharul si le turnam peste branza.
Punem zaharul vanilat,coaja de portocala si faina daca e nevoie(la mine nu a fost nevoie ca am avut o banza bine scursa si cremoasa) .
Luam o tava dreptunghiulara o ungem cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Turnam 3 sferturi din compozitie in tava si punem branza cu o lingura,din loc in loc.
Restul de compozitie de blat,il turnam deasupra,peste branza.
Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita pana ce prajitura este coapta.
Cand e gata o scoatem din cuptor,si o lasam sa se raceasca.
Rece o ungem cu putin topping de ciocolata ,cu un pensonas si presaram nuca de cocos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cappucino si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata si menta

Chec cu ciocolata si menta

1. Topim ciocolata, rupta in bucatele, impreuna cu laptele. Amestecam bine pana cand ciocolata este

20 voturi    19 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Corabioare cu crema

Corabioare cu crema

Se face aluatul-intr-un bol se pune faina si zaharul praf se pune untul rece taiat cuburi si se faramiseaza

17 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Apetisanta...

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 5 oua + 1 albus
  • 1 cana zahar
  • 1 cana si jumatate lapte
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri cappucino de ciocolata
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • 17-20 linguri faina cu varf
  • Umplutura:
  • 1 kg si 200 branza de vaci
  • 4 oua
  • 3 sferturi cana de zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la o portocala
  • 1-2 linguri faina(daca branza nu e scursa bine)
  • nuca de cocos
  • topping de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Macaroane cu nuca