Nuca se da putin la cuptor si stafidele se hidrateaza in esente. O parte din nuca se macina si restul se toaca marunt dupa care se amesteca cu ingredientele uscate si stafidele. Adaugati apa, esentele, uleiul si amestecati cu telul dupa fiecare. Puteti face aceasta prajiturica cu ce va trece prin minte, fructe, nuci, seminte, nuca de cocos, de exemplu puteti pune 1/2 din aluat in forma, la mijloc banane taiate si apoi restul de aluat. Se pot pune si visine congelate in compozitie, merg de minune cu ciocolata O faceti in forma de silicon la microunde timp de 9 minute sau la cuptor 40 de minute neaparat cu testul scobitorii. Daca pe margini e facuta si la mijloc nu, mai lasati-o. Eventual cand e gata scoateti-o din cuptor sa nu se intareasca prea tare. Daca folositi ciocolata o dati prin razatoare sau o taiati cubulete mici si o adaugati in aluat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii