1 Se tapeteaza cu hartie pergament fundul unei tavi de chec.
2. Se topeste ciocolata cu 2 linguri apa, deasupra unei cratite cu apa, care fierbe mocnit.
3. Se freaca untul spuma, se adauga ciocolata topita, amestecand incet, pana ce compozitia se omogenizeaza. Se incorporeaza frisca, biscuitii sfaramati si alunele taiate bucatele.
4. Se toarna amestecul in tava si se lasa la frigider 2-3 ore. Cand s-a intarit, se desprinde prajitura de pe marginile tavii cu un cutit incalzit si se aseaza pe un platou de servit. Se taie felii in momentul servirii. Dupa dorinta, poate fi servita cu frisca batuta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii