1 Se tapeteaza cu hartie pergament fundul unei tavi de chec.
2. Se topeste ciocolata cu 2 linguri apa, deasupra unei cratite cu apa, care fierbe mocnit.
3. Se freaca untul spuma, se adauga ciocolata topita, amestecand incet, pana ce compozitia se omogenizeaza. Se incorporeaza frisca, biscuitii sfaramati si alunele taiate bucatele.
4. Se toarna amestecul in tava si se lasa la frigider 2-3 ore. Cand s-a intarit, se desprinde prajitura de pe marginile tavii cu un cutit incalzit si se aseaza pe un platou de servit. Se taie felii in momentul servirii. Dupa dorinta, poate fi servita cu frisca batuta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii