Se unge o tava de 25*30 cu putin unt si se tapeteaza cu faina,sau folosim pergament si-l ungem putin cu ulei.
Intr-un bol frecam galbenusele cu 3/4 pahar de zahar pina este o spuma se adauga cacao, faina si koniakul.Se toarna in tava.
Se bat spuma albusele cu putin sare si 3/4 pahar de zahar pina este o spuma tare se adauga cocosul si se amesteca usor sa se cuprinda dupa care turnam peste compozitia de ciocolata.Se da la cuptor la 180 de grade incalzit dinainte ptr 3o-40 de minute sau pina cind scobitoarea infipta in prajitura iese uscata.
Se pune intr-o cratita pe foc mediu smintina ptr frisca si ciocolata bucatele si se amesteca pina cind ciocolata se topeste ,fara ca smintina sa fiarba se adauga untul si se incorporeaza in crema si cine doreste putin rom.Se lasa putin crema sa se raceasca si se unge prajitura deasupra chiar daca crema pare prea moale cind se raceste se stringe complect.Iese o prajitura delicioasa si este si aspectoasa.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii