Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.
Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.
Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacaua, omogenizam si lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom.
In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2 cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii