Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.
Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.
Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacaua, omogenizam si lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom.
In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2 cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii