Cu mixerul batem cele 2 oua, zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de sare,faina si la sfarsit adaugam praful de copt.
Cand compozitia este omogenizata o turnam intr o tava tapetata cu unt si faina(eu am folosit forma de tarta cu diametrul de 28).Deasupra aranjam ciresele(spalate si fara samburi) si capsunile scurse bine de zeama.Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de gr, timp de zece minute, dupa care lasam la foc mai mic (150 gr) inca 15-20 minute.Ca sa fiti sigure ca este gata, puteti face proba cu scobitoarea.Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca bine,o taiem si o pudram cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii