Cu mixerul batem cele 2 oua, zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de sare,faina si la sfarsit adaugam praful de copt.
Cand compozitia este omogenizata o turnam intr o tava tapetata cu unt si faina(eu am folosit forma de tarta cu diametrul de 28).Deasupra aranjam ciresele(spalate si fara samburi) si capsunile scurse bine de zeama.Bagam la cuptorul preincalzit la 200 de gr, timp de zece minute, dupa care lasam la foc mai mic (150 gr) inca 15-20 minute.Ca sa fiti sigure ca este gata, puteti face proba cu scobitoarea.Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca bine,o taiem si o pudram cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii