Prajitura cu cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu cocos

Ingrediente

  • Blat:6albusuri,1cana zahar,3linguri faina amestecata cu 200g nuca de cocos
  • Crema:6galbenusuri,6linguri de zahar,6linguri lapte,200g unt,2linguri faina
  • Glazura:3linguri zahar,2linguri cacao,4linguri apa,50unt

Mod de preparare

Pentru blat,se bat bine albusurile cu zahar cate putin,se amesteca usor cu restul ingredientelor si se pune la copt in tava cu hartie,la foc moderat 30-40min,facand testul cu scobitoarea;se recomanda o tava mai mica

Pentru crema,galbenusurile frecate cu zahar,se adauga faina desfacuta in lapte rece apoi se pune pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa,se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu untPentru glazura se amesteca totul pe foc

Blatul se pune pe un platou,deasupra crema,peste crema glazura si se presara nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise