Incepi sa prepari baza (foaia chemata pasta frolla): se amesteca faina cu zaharul pudra, sarea si untul bucati mici la temperatura camerei si oul intreg. Se face o coca potrivita moale care se pune pt 10 min in frigider. Intre timp prepara crema asa: faina si nucile se amesteca. Intr-un recipient amesteca ouale cu cafeaua care intr timp a fost amestecata cu zaharul pana s-a topit, iar la sfarsit se adauga faina cu nucile. Foaia se aseaza intr-o tava rotunda de diametru 20 iar peste se adauga crema. O coci timp de 30 min la 200°C. Cand se raceste se pulverizeaza cu cacao
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii