Incepi sa prepari baza (foaia chemata pasta frolla): se amesteca faina cu zaharul pudra, sarea si untul bucati mici la temperatura camerei si oul intreg. Se face o coca potrivita moale care se pune pt 10 min in frigider. Intre timp prepara crema asa: faina si nucile se amesteca. Intr-un recipient amesteca ouale cu cafeaua care intr timp a fost amestecata cu zaharul pana s-a topit, iar la sfarsit se adauga faina cu nucile. Foaia se aseaza intr-o tava rotunda de diametru 20 iar peste se adauga crema. O coci timp de 30 min la 200°C. Cand se raceste se pulverizeaza cu cacao

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii