Reteta de prajitiura cu crema de zahar ars. Cum faci acasa prajitura de crema de zahar ars.
Prajitura cu crema de zahar ars se prepara usor, din ingrediente simple si este delicioasa.
Intai de toate punem zaharul pentru caramel intr-o tigaie si-l lasam la topit pana capata o culoare maronie frumoasa. Turnam caramelul in tava in care vom coace prajitura ( 24x33 cm) si-l intindem rapid pe fundul ei pantru a nu se intari.
Crema se prepara foarte simplu. Punem toate ingredientele intr-un bol si mixam pana cand se dizolva zaharul. Turnam crema in tava peste zaharul ars.
La fel de usor se face si blatul, mixand toate ingredientele pana se omogenizeaza.
Punem si compozitia de blat in tava si este gata pentru copt.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade C si coacem prajitura 45-50 de minute. Apoi se lasa la racit complet, se rastoarna pe un platou sau o tava si se taie in forma dorita. Se pastreaza la rece. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii