Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile se freaca cu cele 3 linguri de ulei si adauga peste albusuri.La final faina cu praful de copt.Se coace la foc portivit intr o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Crema: Conform instructiunilor de pe plic.
Asamblare prajitura:Pandispanul se taie in doua.Prima foaie se aseaza in tava si se adauga 1/2 din crema.Se pune si cea de a doua foaie cu restul de crema pe deasupra.Se portioneaza in patrate si se orneaza cu un mot de frisca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii