Autor:
DINCA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 august 2012
Ingrediente
Pandispan: - 6 oua, - 6 linguri de faina, - 6 linguri zahar tos facut pudra, - 3 linguri ulei, - 1 pachet praf de copt, , Crema: - 3 plicuri crema la rece(dr.oetker), - 750 ml lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile se freaca cu cele 3 linguri de ulei si adauga peste albusuri.La final faina cu praful de copt.Se coace la foc portivit intr o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Crema: Conform instructiunilor de pe plic.
Asamblare prajitura:Pandispanul se taie in doua.Prima foaie se aseaza in tava si se adauga 1/2 din crema.Se pune si cea de a doua foaie cu restul de crema pe deasupra.Se portioneaza in patrate si se orneaza cu un mot de frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema la rece" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate