autor:

DINCA

» » Prajituri

Prajitura cu crema la rece

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 august 2012

Ingrediente
Pandispan: - 6 oua, - 6 linguri de faina, - 6 linguri zahar tos facut pudra, - 3 linguri ulei, - 1 pachet praf de copt, , Crema: - 3 plicuri crema la rece(dr.oetker), - 750 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile se freaca cu cele 3 linguri de ulei si adauga peste albusuri.La final faina cu praful de copt.Se coace la foc portivit intr o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Crema: Conform instructiunilor de pe plic.

Asamblare prajitura:Pandispanul se taie in doua.Prima foaie se aseaza in tava si se adauga 1/2 din crema.Se pune si cea de a doua foaie cu restul de crema pe deasupra.Se portioneaza in patrate si se orneaza cu un mot de frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema la rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cremoasa

Prajitura cremoasa

Mixam ouale cu zahaul pana se topeste zaharul. Adaugam iaurtul impreuna cu untul topit pe baie de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu prune si nuca

Tarta cu prune si nuca

Intr-o tava rotunda punem aluatul decongelat si il decupam dupa forma acesteia, il dam la frigider

3 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    Daca optezi pentru varianta pandispanu-lui cumparat :) e chiar foarte rapida si usor de realizat.

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    numai buna pentru zilele fierbinti de vara...delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pandispan: - 6 oua
  • - 6 linguri de faina
  • - 6 linguri zahar tos facut pudra
  • - 3 linguri ulei
  • - 1 pachet praf de copt
  • Crema: - 3 plicuri crema la rece(dr.oetker)
  • - 750 ml lapte

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura Miharti

Prajitura Miharti

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate
Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Daca optezi pentru varianta pandispanu-lui cumparat :) e chiar foarte rapida si usor de realizat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inimioare cu blat din fulgi de mei Inimioare cu blat din fulgi de mei

Se prepara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se inatareste.Se incorporeaza si fulgii de mei si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu branza si cirese/visine