CREMA:
1) 1/2 litru fanta cu 8 linguri zahar se pun pe foc,
2)iar 1/2 litru fanta si 3 plicuri cu praf de budinca sau sarlota (de vanilie, zmeura, capsuni, etc.) se amesteca bine, dupa care se pun in cealalta fanta de la nr.1 de pe foc si se amesteca pina se ingroasa.
Crema calduta se toarna peste blatul rece, se presara cu nuca de cocos. (In blat inainte de a se coace se pot pune stafide sau nuca macinata. Ar fi bine ca tava in care se coace blatul sa fie patrata). Pofta mare!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii