Prajitura cu fragi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de faina
  • - 6 oua
  • - 5 linguri de apa
  • - 4 linguri de ulei
  • - 16 linguri de zahar
  • - esenta de vanilie
  • - 300 grame de fragi
  • - un plic amoniu pentru prajituri
  • - o lingura si jumatate de zeama de lamaie

Mod de preparare

1.Ouale se separa.

2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul se adauga 5 linguri de apa si amestecam.

3.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura si jumatate de zeama de lamaie si cele 4 linguri de ulei.

4.Se adauga treptat faina si amestecam.

5.Peste toata aceasta compozitie adaugam albusurile batute spuma cu un varf de sare.

6.Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se adauga compozitia, se pun fragii si se introduce la cuptor timp de 40- 45 de minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise