Separati albusurile de galbenus,si bateti cu mixerul albusurile cu zaharul.Cand zaharul este aproape topit,adaugati si faina trepat.Separat,bateti galbenusurile cu praful de copt si esentele(eu folosesc de vanilie si de lamaie)dar puteti folosi de care vreti,dar nu de rom..Dupa ce ati batut si galbenusurile,le amesteceti si le mai bateti cateva min impreuna,albusurile cu galbenusurile.
Aluatul obtinut,il turnati intr-o tava,si il dati la cuptor 10 min.Dupa 10 min scoateti tava si ,cu o furculita ,infigeti fructele(nu le puneti de la inceput,pentru ca se vor lasa toate la fundul tavii).
Puteti folosii ce fructe doriti,eu fac cu cirese..
Dupa ce ati pus si fructele,mai bagati la cuptor pentru 20 de min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii