Prajitura cu fructe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 4 oua la temperatura camerei
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt stins cu lamaie sau otet
  • 1 varf cutit sare
  • 6 piersici decojite sau 400g fructe

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul bine, bine, se adauga galbenusurile si praful de copt stins. Se bat albusurile spuma si pun peste untul amestecat. Se pune faina si se amesteca usor pana se incorporeaza.Se coace 30 min la foc mic-mediu sau se coace 20 min la 325°F si 10 min la 375°F. Se verifica daca e coapta la mijloc cu o scobitoare sau un pai. Se infige in coca si daca iese curat(a) inseamna ca e facuta.Se taie calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise