Se scot stafidele, merele si visinele de la hidratat si se lasa la scurs.
Se topeste zaharul in vinul fiert.
Cand s-a racit, se amesteca cu gemul, uleiul, nuca, scortisoara, cardamom, uleiul, estenta de rom iar la final, faina si praful de copt stins.
Se aseaza intr-o tava mai mica decat cea clasica de cuptor de aragaz
Se orneaza cu fructele si se da la copt in cuptorul incalzit.
Se coace circa 40 minute la foc potrivit.
Se verifica cu scobitoarea daca e coapta.
Se taie cand e rece complet.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii