Se scot stafidele, merele si visinele de la hidratat si se lasa la scurs.
Se topeste zaharul in vinul fiert.
Cand s-a racit, se amesteca cu gemul, uleiul, nuca, scortisoara, cardamom, uleiul, estenta de rom iar la final, faina si praful de copt stins.
Se aseaza intr-o tava mai mica decat cea clasica de cuptor de aragaz
Se orneaza cu fructele si se da la copt in cuptorul incalzit.
Se coace circa 40 minute la foc potrivit.
Se verifica cu scobitoarea daca e coapta.
Se taie cand e rece complet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii