Se scot stafidele, merele si visinele de la hidratat si se lasa la scurs.
Se topeste zaharul in vinul fiert.
Cand s-a racit, se amesteca cu gemul, uleiul, nuca, scortisoara, cardamom, uleiul, estenta de rom iar la final, faina si praful de copt stins.
Se aseaza intr-o tava mai mica decat cea clasica de cuptor de aragaz
Se orneaza cu fructele si se da la copt in cuptorul incalzit.
Se coace circa 40 minute la foc potrivit.
Se verifica cu scobitoarea daca e coapta.
Se taie cand e rece complet.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii