Se scot stafidele, merele si visinele de la hidratat si se lasa la scurs.
Se topeste zaharul in vinul fiert.
Cand s-a racit, se amesteca cu gemul, uleiul, nuca, scortisoara, cardamom, uleiul, estenta de rom iar la final, faina si praful de copt stins.
Se aseaza intr-o tava mai mica decat cea clasica de cuptor de aragaz
Se orneaza cu fructele si se da la copt in cuptorul incalzit.
Se coace circa 40 minute la foc potrivit.
Se verifica cu scobitoarea daca e coapta.
Se taie cand e rece complet.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii