Untul se pune intr-un bol impreuna cu zaharul tos, ouale, praful de copt si se mixeaza. Se adauga ciocolata alba topita, 1 pliculet de zahar vanilinat si se mixeaza inca 2 minute.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt, se niveleaza si se introduce in cuptorul incins.
Se coace la foc potrivit 45-60 de minute, se lasa sa se raceasca si se taie in doua.
Intr-un bol se pun branza mascarpone, 75 g zahar brun, praful de cappuccino, 1 pliculet de zahar vanilinat si migdalele macinate.
Se ung foile cu crema, se suprapun si deasupra se presara scortisoara macinata. Se introduce prajitura la rece 3 ore, apoi se taie bucati.
O parte din coacaze si afine se spala, se scurg de apa si se paseaza cu un blender. Se adauga zaharul brun ramas si se introduce la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii