autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu fructe si scortisoara

Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 50 ml ulei, 150 gr zahar, 200 ml lapte, 100 gr scortisoara, 3 kiwi, 1 portocala, zahar vanilinat, un praf de sare, 150 gr faina, praf de copt (stins cu otet)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa galbenusul de albus, se bate albusul cu sare, se adauga restul ingredientelor in ordinea de mai sus. Se tine la cuptor 30 de minute, foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Braduti dulci

Braduti dulci

Intr-un vas punem laptele si adaugam zaharul .Punem vasul pe foc mic si amestecam pana zaharul se

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi

Gogosi

Se dizolva drojdia cu putin lapte caldut, se adauga putin zahar si putina faina si se lasa la dospit. Intre

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 150 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr scortisoara
  • 3 kiwi
  • 1 portocala
  • zahar vanilinat
  • un praf de sare
  • 150 gr faina
  • praf de copt (stins cu otet)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu smantana si scortisoara