autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu fructe si scortisoara

Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 50 ml ulei, 150 gr zahar, 200 ml lapte, 100 gr scortisoara, 3 kiwi, 1 portocala, zahar vanilinat, un praf de sare, 150 gr faina, praf de copt (stins cu otet)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa galbenusul de albus, se bate albusul cu sare, se adauga restul ingredientelor in ordinea de mai sus. Se tine la cuptor 30 de minute, foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam

39 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Chec delicios

Chec delicios

Galbenusurile se separa de albusuri. In galbenusuri se pune uleiul si se bate foarte bine, se adauga

10 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 150 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr scortisoara
  • 3 kiwi
  • 1 portocala
  • zahar vanilinat
  • un praf de sare
  • 150 gr faina
  • praf de copt (stins cu otet)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Harisi-prajitura arabeasca