autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu fructe si scortisoara

Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tismanar mihaela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 50 ml ulei, 150 gr zahar, 200 ml lapte, 100 gr scortisoara, 3 kiwi, 1 portocala, zahar vanilinat, un praf de sare, 150 gr faina, praf de copt (stins cu otet)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa galbenusul de albus, se bate albusul cu sare, se adauga restul ingredientelor in ordinea de mai sus. Se tine la cuptor 30 de minute, foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pancakes (Clatite americane)

Pancakes (Clatite americane)

Oul cu laptele se bat impreuna cu praful de sare apoi se incorporeaza in faina (in care deja a fost

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pancakes

Pancakes

Am amestecat ingredientele uscate intr-un castron. In alt castron am amestecat lapele, untul topit

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 150 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr scortisoara
  • 3 kiwi
  • 1 portocala
  • zahar vanilinat
  • un praf de sare
  • 150 gr faina
  • praf de copt (stins cu otet)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Turte dulci cu stafide si aroma de lamaie