autor:

Alexandra

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu fulgi de orez

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Ingrediente
200 g zahar,, 1 pachet de margarina,, 1 pachet fulgi orez,, 3 linguri cacao,, 3 linguri miere,, esenta rom,, nuca taiata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe foc zaharul cu margarina, cacao, mierea pana se omogenizeaza, apoi se adauga fulgii,esenta de rom si nuca. Totul se pune intr-o forma uda si se lasa la racit pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fulgi de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Sirop de menta

Sirop de menta

Frunzele de menta le-am spalat bine si le-am lasat la zvantat. Am pus apa si zaharul pe foc intr-o

4 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Dulciuri diverse
Eclere cu crema de ciocolata

Eclere cu crema de ciocolata

Aluatul: Intr-o cratita punem apa si uleiul. Le punem pe foc, iar cand da in clocot turnam toata

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g zahar,
  • 1 pachet de margarina,
  • 1 pachet fulgi orez,
  • 3 linguri cacao,
  • 3 linguri miere,
  • esenta rom,
  • nuca taiata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Micile vrajitoare Micile vrajitoare

Se spală merele, se decojesc (sau nu) şi se dau prin răzătoarea mare. Se călesc într-o crăticioară, iar dacă merele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu ciocolata si banane Clatite cu ciocolata si banane

Punem toate ingredientele intr-un bol si le batem cu telul, adăugând faina treptat pana devine o smantana subtire. Luam cu polonicul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Biscuiti cu unt si fulgi de ovaz