Se zdrobesc biscutii si se asaza pe fundul tavii, se pune gemul de mere peste biscuiti.
Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cu zaharul pana raman lipite de fundul vasului.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul, se pune cate o lingura, se incorporeaza in albusuri si se amesteca bine. Praful de copt se amesteca cu faina si se incorporeaza in compozitie ( se face compozitia ca de pandispan).
Se toarna peste biscuiti si gem si se da la cuptor pana devine aurie.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii