Se freaca bine untul cu un pahar cu zahar si se adauga pe rand galbenusurile. Se adauga apoi faina si mirodeniile.
Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina apoi se toarna compozitia de mai sus. Se adauga peste aceasta compozitie gemul pe care il intindem cu ajutorul unei lingurite. Peste gem se adauga nucile pisate. Se coace la foc potrivit.
Separat se bat albusurile spuma cu restul de zahar. Se adauga peste prajitura cand este aproape coapta si se mai lasa 2 - 3 min.
Se taie rece si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii