Se freaca bine untul cu un pahar cu zahar si se adauga pe rand galbenusurile. Se adauga apoi faina si mirodeniile.
Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina apoi se toarna compozitia de mai sus. Se adauga peste aceasta compozitie gemul pe care il intindem cu ajutorul unei lingurite. Peste gem se adauga nucile pisate. Se coace la foc potrivit.
Separat se bat albusurile spuma cu restul de zahar. Se adauga peste prajitura cand este aproape coapta si se mai lasa 2 - 3 min.
Se taie rece si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii