Se amesteca faina cu praful de copt, putina sare, vanilie, coaja de lamaie, sirop de zmeura si migdalele. Separat se bat ouale spuma. Treptat se adauga si zaharul, apoi iaurtul, smochinele, nuca de cocos si se bate bine pana ce compozitia devine foarte fina. Se toarna peste faina, se amesteca bine, se adauga treptat uleiul. Apoi se framanta aluatul bine si se da la cuptor. Se coace pana se rumeneste bine (circa 50 min).
Se scoate si se face o glazura cu dulceata amestecata cu migdale si cocos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii