Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul si obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam uleiul, apoi iaurtul, coaja de lamaie, praful de copt. Incorporam faina, amestecand cu o lingura sau paleta.
Se pune compozitia in tava tapetata cu hartie sau unsa cu putin unt.
Deasupra, punem jumatati de caise trecute putin prin faina cu partea taiata. Dam la cuptor pentru 45 minute.
Cand este coapta (facem si testul cu scobitoarea), rasturnam ca sa ramana partea cu caisele deasupra.
Lasam sa se raceasca si apoi pudram cu zahar pudra vanilat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii