Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul si obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam uleiul, apoi iaurtul, coaja de lamaie, praful de copt. Incorporam faina, amestecand cu o lingura sau paleta.
Se pune compozitia in tava tapetata cu hartie sau unsa cu putin unt.
Deasupra, punem jumatati de caise trecute putin prin faina cu partea taiata. Dam la cuptor pentru 45 minute.
Cand este coapta (facem si testul cu scobitoarea), rasturnam ca sa ramana partea cu caisele deasupra.
Lasam sa se raceasca si apoi pudram cu zahar pudra vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii