autor:

anuta

» » Prajituri

Prajitura cu Kis-Mis

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2016

Ingrediente
2 struguri mari ,fara samburi,Kis-Mis,300 g biscuiti fragezi,150 g margarina,200 g smantana,150 g zahar pudra,200 g branza de vaci proaspata,un plic de gelatina,2 plicuri de Jelle tort,o cana de zahar, Preparare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se macina biscuitii apoi se framanta cu margarina topita.Se intinde totul intr-un strat uniform ,bine predat in forma cu inel detasabil.
Se broboneste o ciorchina spalata de strugure apoi se pun boabele la fiert cu cana de zahar si 100 ml apa ,cam 10 minute de la primul clocot,Se strecoara boabele de suc si se lasa sa se raceasca bine
Se mixeaza smantana cu zaharul pudra si branza de vaci apoi adaugam gelatina hidratat in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin,se vaersa totul deasupra blatului de biscuiti,se amesteca usor si se da o ora la rece.
Se broboneste si al 2 lea strugure bine spalat si scurs apoi se scoate prajitura de la rece ,se presara deasupra boavbele peste care se toarna jeleul preparat din sucul ramas ,dupa inbstructiunile de pe plic.Se lasa cel putin 2 ore inainte de a o taia ,dar de preferat este de seara pana a 2 a zi.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Kis-Mis" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Gogogsi semi-luna cu glazura de ciocolata

Gogogsi semi-luna cu glazura de ciocolata

Punem faina intr-un bol impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, un pic de sare si coaja de portocala

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 struguri mari ,fara samburi,Kis-Mis,300 g biscuiti fragezi,150 g margarina,200 g smantana,150 g zahar pudra,200 g branza de vaci proaspata,un plic de gelatina,2 plicuri de Jelle tort,o cana de zahar
  • Preparare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cupcakes decorate cu buttercream Cupcakes decorate cu buttercream

Mai intai se pregatesc briosele. Mixul de briose se amesteca usor cu uleiul si laptele si se mixeaza bine cu mixerul pana cand se inglobeaza

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu