Se framanta aluatul, dupa care se imparte compozitia in 3 parti. Se intind 3 foi care se coc pe dosul tavii (unsa si tapetata).
1/2 l lapte +5-6 linguri de faina se pun pe foc pana se ingroasa si apoi se da la racit. Separat se freaca untul cu 200g zahar.
Se amesteca laptele raci cu untul frecat cu zaharul si se adauga zaharul vanilat, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie.
Se punecrema obtinuta intre foi si se lasa pana adoua zi.Se taie , se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii