Se framanta aluatul, dupa care se imparte compozitia in 3 parti. Se intind 3 foi care se coc pe dosul tavii (unsa si tapetata).
1/2 l lapte +5-6 linguri de faina se pun pe foc pana se ingroasa si apoi se da la racit. Separat se freaca untul cu 200g zahar.
Se amesteca laptele raci cu untul frecat cu zaharul si se adauga zaharul vanilat, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie.
Se punecrema obtinuta intre foi si se lasa pana adoua zi.Se taie , se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii