Untul cu un praf de sare si zaharul pudra se freaca spuma. Se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou, pana se inglobeaza in unt.
Separat, intr-un ibric se fierbe laptele cu macul spalat. Se adauga si o lingura de miere, se fiebe 5 min si se lasa la racit.
In crema de unt se adauga macul fiert in lapte, apoi faina cernuta cu praful de copt si se amesteca usor. Se toarna aluatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu putina faina si se coace la cuptor bine incis, 50-60 min.
Se lasa putin deoparte, se scoate din tava si, dupa ce se raceste, s etaie bucati.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii