prajitura cu mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
prajitura cu mere

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani mere rase
  • 2 cani faina
  • 4 oua
  • 10 linguri ulei
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf copt stins cu lamaie sau otet
  • obtional,nuca, stafide

Mod de preparare

uleiul apoi faina+ ouale + zaharul se amesteca,se adauga merele +scortisoara +faina si praf de copt

se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina

se coace la foc mediu 40 min

se serveste pudrata cu,zahar

se mai poate face compozitia fara mere ,merele se feliaza si se pun deasupra,nuca si stafide

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise