autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu mere

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
2 cani mere rase, 2 cani de zahar, 2 oua, 2 cani faina, 1 lingura de amoniac stins, 1 lingura de cacao, sare, glazura sau frisca, dupa preferinta si esenta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale intregi cu zaharul, se adauga amoniacul stins, cacao, faina si un praf de sare, esenta, se pune intr-o tava unsa, iar cand s-a copt se pune deasupra glazura sau frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
prajitura pufoasa cu amaretti si mere

prajitura pufoasa cu amaretti si mere

Ciocolata rupta si untul bucatele se topesc la foc mic.Galbenusurile se bat cu zahar pana isi dubleaza

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Rade merele si scurge-le de zeama. Separat, amesteca uleiul cu zaharul si cateva picaturi esenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cani mere rase
  • 2 cani de zahar
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 lingura de amoniac stins
  • 1 lingura de cacao
  • sare
  • glazura sau frisca
  • dupa preferinta si esenta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cozonăceii mei cu mac şi nucă