Merele se curata de coaja si de samburi, se taie felii cum doriti de groase, se aseaza in tava tapetata cu faina. Se face un blat: se bat albusurile spuma, apoi se pune zaharul, apoi galbenusurile pe rand cate unu, praful de copt stins cu otet sau lamaie si faina. Blatul facut se toarna in tava peste merele asezate in linie, se da la copt 30 min, cand este gata, se scoate din tava si se rastoarna pe o tava in asa fel sa vina cu fata jos si merele sa vina deasupra, apoi dupa plac se pune frisca. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii