Merele se curata de coaja si de samburi, se taie felii cum doriti de groase, se aseaza in tava tapetata cu faina. Se face un blat: se bat albusurile spuma, apoi se pune zaharul, apoi galbenusurile pe rand cate unu, praful de copt stins cu otet sau lamaie si faina. Blatul facut se toarna in tava peste merele asezate in linie, se da la copt 30 min, cand este gata, se scoate din tava si se rastoarna pe o tava in asa fel sa vina cu fata jos si merele sa vina deasupra, apoi dupa plac se pune frisca. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii