autor:

lacri

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu mere

Autor: lacri (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacri (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
4 mere,5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri faina ,1 praf de copt,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si de samburi, se taie felii cum doriti de groase, se aseaza in tava tapetata cu faina. Se face un blat: se bat albusurile spuma, apoi se pune zaharul, apoi galbenusurile pe rand cate unu, praful de copt stins cu otet sau lamaie si faina. Blatul facut se toarna in tava peste merele asezate in linie, se da la copt 30 min, cand este gata, se scoate din tava si se rastoarna pe o tava in asa fel sa vina cu fata jos si merele sa vina deasupra, apoi dupa plac se pune frisca. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Amestecati foarte bine ouale cu zaharul, apoi adaugati treptat uleiul. Alternat adaugati laptele

6 voturi    5 comentarii
55 min
Prajituri
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit. 2.Adaugati uleiul si esente

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 mere,5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri faina ,1 praf de copt,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Dulciuri de post