Merele decojie, date pe razatoare, se incorporeaza cu zaharul si aromele, se calesc pana scade zeama lasata. Se lasa la racit.
Coca: Amestec ouale cu zaharul pana obtin o compozitie omogena,adaug uleiul,laptele,treptat faina, praful de copt si zaharul vailat,apa. Tapetez cu unt si faina o tava mare, cu peretii inlti.Asez o jumatate din comozitie in tava, apoi merele si restul de compozitie.Dau la cuptorul in prealabil incins.Primele 15 minute las la foc mare, apoi la foc mic.Cand e rumenita, inchid cuptorul, las 5 minute, apoi scot tava din cuptor, pudrez prajitura si las sa se raceasca in tava.Tai patrate sau romburi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii