Ingrediente
Coca:, 3 oua, 2 cesti zahar(250ml), 1/2 ceasca ulei, o ceasca iaurt sau lapte, 3 cesti faina, un praf de copt, doua plicuri zahar vanilat, o lingura apa (poate fi minerala), Umplutura:, 1 kg mere, 100 g zahar, 1 lingurita scortisoara, coaja unei lamai, zahar pudra vanilat(pentru pudrat)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Coca: Amestec ouale cu zaharul pana obtin o compozitie omogena,adaug uleiul,laptele,treptat faina, praful de copt si zaharul vailat,apa. Tapetez cu unt si faina o tava mare, cu peretii inlti.Asez o jumatate din comozitie in tava, apoi merele si restul de compozitie.Dau la cuptorul in prealabil incins.Primele 15 minute las la foc mare, apoi la foc mic.Cand e rumenita, inchid cuptorul, las 5 minute, apoi scot tava din cuptor, pudrez prajitura si las sa se raceasca in tava.Tai patrate sau romburi.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009
Delicioasa...