Separam albusurile de galbenus,albusurile le batem spuma cu zaharul,galbenusurile se bat putin cu un praf de sare dupa care le adaugam peste albusuri treptat amestecamd comtinuu si treptat adaugam fiecare din ingredientele ramase,pana se omogenizeaza complet.Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,si se introduce in cuptorul incins pana se intareste putin.Intre timp merele spalate se curata de coaja sisamburi, se dau prin razatoarea mica apoi se calesc cu putin zahar daca este cazul {eu nu am pus pt ca erau dulci }se scoate tava din cuptor se intind merele pe toata suprafata aluatului se toarna si restul compozitiei si se mai da la cuptor pt inca 10 minute.Se lasa sa se raceasca ,se taie si se da cu zahar farin dupa preferinta.Eu nu am mai pus caci era foarte dulce
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii