Prajitura cu mere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu mere

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 gr faina,
  • 100grulei,
  • 100gr apa,
  • 1 lingurita de sare,
  • 1 lingura de zahar,
  • 1 lingurita de drojdie.
  • Pentu umplutura:
  • 6 mere,
  • 125 gr zahar.

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, cand e gata se intinde in tava unsa in prealabil cu ulei,cand ie intins aluatul se ridica marginile aluatului in sus un pic dupa care se incepe asezarea merelor care inainte s-au curatat de coaja si s-au taiat in solzisori ,se asaza peste aluat dupa care se presara zaharul in ploaie peste mere.se pun in cuptor la 180 grade timp de 40 minute se urmareste sa nu se pripeasca in asa fel in cat merele sa fie coapte bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise