Prajitura cu mere. Intr-un vas se amesteca cu un tel foarte bine apa minerala cu ulei pana devine un lichid alb, se adauga zahar amestecand din nou,coaja de lamaie.
Intr-un vas se amesteca cu un tel foarte bine apa minerala cu ulei pana devine un lichid alb, se adauga zahar amestecand din nou,coaja de lamaie, faina amestecata cu praf de copt,iar la sfarsit merele curatate de coaja, seminte si taiate cubulete.
Dupa omogenizare, se da deoparte cateva linguri din compozitie,se amesteca cu cacao, restul se rastoarna in tava cu hartie de copt,iar deasupra din loc in loc se pun cu lingura gramajoare din compozitia cu cacao.
Se lasa la cuptor la foc mic 1h iar dupa ce s-a racit se scoate,se pudreaza si se taie.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii