Merele spalate si bine sterse le dam pe razatoarea cu gauri mari si apoi le amestecam cu zaharul si cu scortisoara.
Praful din cele doua budinci il amestecam cu laptele si apoi cu merele cu zahar si le dam la foc potrivit, la fiert cam 10 minute pina se ingroasa.
Intr-o tava punem hartie de copt si o captusim cu biscuiti pusi unul linga altul.
Peste biscuiti rasturnam merele calde si acoperim cu alt rand de biscuiti.
Deasupra ungem biscuitii cu unt de arahide, peste care presaram nuca de cocos.
Dam tava la rece in camara, pina a doua zi dimineata cand portionam prajitura dupa forma biscuitilor.
Zeama lasata de mere va fi absorbita de biscuiti.
Prăjitura aceasta cu mere se face foarte rapid, însă secretul este s-o pregătești cu o zi înainte s-o servești, ca să arate excelent si sa se inmoaie.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/prajitura-cu-mere-fara-coacere.html
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii