autor:

Carmen Dumitrescu

» » Prajituri

Prajitura cu mere (mere in halat)

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Ingrediente
8 oua, 12 linguri ulei, 1 cana zahar tos, 2 cani faina, 1 pachet praf de copt, 2 kg mere

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Merele se dau pe razatoarea mare si peste ele se pune un praf de scortisoara.Se bat bine ouale cu zaharul si uleiul (pana se dizolva zaharul).
Se pune praful de copt si faina.
In compozitia astfel rezultata se pun merele scurse de zeama si necalite.Se amesteca totul si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace prajitura la 180 grade, 20-25 min.pana se rumeneste deasupra.Se pudreaza cu zahar cand s-a racit. Se face foarte usor, este foarte buna si pentru cei mici.Se poate face si cu merele taiate felii sau cubulete.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere (mere in halat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cuib de viespi

Cuib de viespi

Intr-un vas se pune drojdia cu putina faina , zahar si lapte caldut se amesteca si se lasa putin

15 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Biscuiti cu stafide

Biscuiti cu stafide

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Inmoaie stafidele in pa fierbinte timp de 10 minute apoi scurge-le

4 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rauta Angela , 13 septembrie 2013

    Delicioasa!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 12 linguri ulei
  • 1 cana zahar tos
  • 2 cani faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 kg mere

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Aluat fraged, foietaj (pentru Saratele, Branzoici, Placinte etc.) cu branza Philadelphia