autor:

Carmen Dumitrescu

» » Prajituri

Prajitura cu mere (mere in halat)

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Ingrediente
8 oua, 12 linguri ulei, 1 cana zahar tos, 2 cani faina, 1 pachet praf de copt, 2 kg mere

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Merele se dau pe razatoarea mare si peste ele se pune un praf de scortisoara.Se bat bine ouale cu zaharul si uleiul (pana se dizolva zaharul).
Se pune praful de copt si faina.
In compozitia astfel rezultata se pun merele scurse de zeama si necalite.Se amesteca totul si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace prajitura la 180 grade, 20-25 min.pana se rumeneste deasupra.Se pudreaza cu zahar cand s-a racit. Se face foarte usor, este foarte buna si pentru cei mici.Se poate face si cu merele taiate felii sau cubulete.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere (mere in halat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tavalita

Tavalita

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile se bat separat, apoi se adauga uleiul si faina.

19 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ciocolata cu crema de cocos

Ciocolata cu crema de cocos

Se prepara ciocolata de casa. Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rauta Angela , 13 septembrie 2013

    Delicioasa!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 12 linguri ulei
  • 1 cana zahar tos
  • 2 cani faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 kg mere

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Alba ca zapada