1.untul sau margarina moale(la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul apoi se adauga cate ou(se aduga urmatorul,numai dupa ce a fost incorporat cel dinainte),se adauga si esenta apoi faina amestecata cu cacaoa,scortisoara si praful de copt si la urma merele curatate de coaja si date prin razatoarea mica.
2.se unge o tava cu putin ulei,se tapeteaza cu hartie de copt apoi se intinde uniform aluatul.Deasupra se presara pe toata suprafat stafidele inmuiate in apa rece cateva ore inainte de a prepara prajitura.Se da la copt,in cuptorul preincalzit,20 minute,la foc potrivit
3.Se lasa prajitura sa se raceasca apoi se taie in ce forma dorim si o glazuram cu ciocolata topita la bain -marin.Se mai lasa la rece o ora ,sa se intareasca glazura.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii