Se mixeaza bine ouale cu zahar,se adauga apoi cate putin uleiul si untul topit,coaja rasa,vanilia si iaurtul.La urma punem in 3-4 reprie faina amestecata cu praful de copt si putina sare.Se lasa 10 minute in repaos.
Ungem o tava rotunda(cu diametrul de 26 cm) cu unt,punem jumatate din aluat,presaram jumatate din cantitatea de mure,apoi restul de aluat si restul de mure.
Dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade pt cca o ora.Lasam la racit inainte de a servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii