Se mixeaza albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul pana se intaresc apoi se adauga si nesul.Separat se freaca galbenusurile cu untul sau uleiul apoi se incorporeaza in albusuri.Se adauga si faina si se coace in tava tapetata cu hartie pentru copt,cca 20 min,la foc potrivit.Se desprinde blatul cald de pe hartia de copt apoi se taie in 2 jumatati egale si se lasa a racit.
Se pregateste crema mixand frisca pana se intareste apoi se adauga smantana,nesul si ciocolata topita la bain marin.Se adauga gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.
Se pune intr-o forma patarata reglabila prima jumatate apoi se toarna crema ,se vine cu a2 a jumatate peste crema ,se preseaza usor cu mana si se da 2 ore la frigider.Se scoate si se decoreaza cu ciocolata alba topita la bain marin.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii