Batem albusurile spuma ,impreuna cu zaharul,pana rezulta o spuma tare si lucioasa se pune nuca de cocos si se amesteca cu o paleta Punem compozitia la copt,la 160 grade,pana se aureste deasupraPt cioco,punem toate ingredientele intr-un vas pe bain-marie,pana se omogenizeazase pune imediat peste blatul racitpt crema de vanilie,punem impreuna smantana cu praful si le mixam crema rezultata se pune peste stratul de cioco se rade deasupra ciocolata se pune la frigider cateva ore,apoi se taie :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii