Batem albusurile spuma ,impreuna cu zaharul,pana rezulta o spuma tare si lucioasa se pune nuca de cocos si se amesteca cu o paleta Punem compozitia la copt,la 160 grade,pana se aureste deasupraPt cioco,punem toate ingredientele intr-un vas pe bain-marie,pana se omogenizeazase pune imediat peste blatul racitpt crema de vanilie,punem impreuna smantana cu praful si le mixam crema rezultata se pune peste stratul de cioco se rade deasupra ciocolata se pune la frigider cateva ore,apoi se taie :)

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii