autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu piersici

Autor: Daniela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2010

Ingrediente
Cantitatea este dubla, eu am facuto asa pt k am tava mai mare, daca aveti tava mai mica injumatatiti toate ingredientele., 12 oua, 16 linguri de zahar, 16 linguri faina, 200 ml ulei, 100 ml apa, 2 pliculete parf de copt, 4 pliculete zahar vanilat, putina sare, jumate de kg de piersici

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,apa si putina sare. Apoi se toarna peste albusuri si se amesteca impreuna cu faina. Jumatate din cantitate se pune in tava si se baga al cuptor cateva minute pana se prinde o pojgita apoi se scoate se adauga piersicile taiate cubulete si se pune cealata jumatate ( acest lucru il fac ca fructele sa nu cada la fund) . se scoate de la cuptor si se taie rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura  cu crema de  ciocolata si piersici

Prajitura cu crema de ciocolata si piersici

Aceasta prajitura este deosebita la gust deoarece imbina perfect ciocolata cu piersica din compot

4 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Torturi
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Blatul: Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam uleiul. Punem faina,

9 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O prajitura tare gustoasa!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

    O bunãtate!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

    Buna, buna prajiturica ta.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Buna si racoroasa trebue sa fie..........

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Foarte buna si aromata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Cantitatea este dubla
  • eu am facuto asa pt k am tava mai mare
  • daca aveti tava mai mica injumatatiti toate ingredientele.
  • 12 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri faina
  • 200 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 2 pliculete parf de copt
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • putina sare
  • jumate de kg de piersici

Raporteaza reteta

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O prajitura tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti englezesti( shortbread)cu merisoare si portocale