autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu piersici

Autor: Daniela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2010

Ingrediente
Cantitatea este dubla, eu am facuto asa pt k am tava mai mare, daca aveti tava mai mica injumatatiti toate ingredientele., 12 oua, 16 linguri de zahar, 16 linguri faina, 200 ml ulei, 100 ml apa, 2 pliculete parf de copt, 4 pliculete zahar vanilat, putina sare, jumate de kg de piersici

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,apa si putina sare. Apoi se toarna peste albusuri si se amesteca impreuna cu faina. Jumatate din cantitate se pune in tava si se baga al cuptor cateva minute pana se prinde o pojgita apoi se scoate se adauga piersicile taiate cubulete si se pune cealata jumatate ( acest lucru il fac ca fructele sa nu cada la fund) . se scoate de la cuptor si se taie rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Punem la scurs piersicile din compot intr-o sita. Le taiem marunt si lasam doua jumatati pentru ornat. Cernem

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste . Adaugam uleiul, praful de copt

0 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O prajitura tare gustoasa!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

    O bunãtate!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

    Buna, buna prajiturica ta.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Buna si racoroasa trebue sa fie..........

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Foarte buna si aromata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Cantitatea este dubla
  • eu am facuto asa pt k am tava mai mare
  • daca aveti tava mai mica injumatatiti toate ingredientele.
  • 12 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 16 linguri faina
  • 200 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 2 pliculete parf de copt
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • putina sare
  • jumate de kg de piersici

Raporteaza reteta

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O prajitura tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocolata de casa