Reteta postata pe: 22 iulie 2010
Ingrediente
Cantitatea este dubla, eu am facuto asa pt k am tava mai mare, daca aveti tava mai mica injumatatiti toate ingredientele., 12 oua, 16 linguri de zahar, 16 linguri faina, 200 ml ulei, 100 ml apa, 2 pliculete parf de copt, 4 pliculete zahar vanilat, putina sare, jumate de kg de piersici
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ,apa si putina sare. Apoi se toarna peste albusuri si se amesteca impreuna cu faina. Jumatate din cantitate se pune in tava si se baga al cuptor cateva minute pana se prinde o pojgita apoi se scoate se adauga piersicile taiate cubulete si se pune cealata jumatate ( acest lucru il fac ca fructele sa nu cada la fund) . se scoate de la cuptor si se taie rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se face un blat normal batand spuma tare albusurile cu zaharul,adaugand pe rand galbenusurile si
4 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pana se formeaza creste,se adauga galbenusurile
1 vot
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mia (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010
Buna si racoroasa trebue sa fie..........
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010
Foarte buna si aromata.