Dai biscuitii prin robot si-i amesteci cu untul sau margarina moale. Din aceasta compozitie modelezi o foaie de prajitura intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Speli si cureti piersicile si le tai in 4 sau 6 bucati fiecare(depinde cat sunt de mari)si le asezi peste foaia de biscuiti una langa alta. Bati albusurile spuma iar separat amesteci galbenusurile cu zaharul. Desfaci faina in lapte si o adaugi peste galbenusuri odata cu smantana, vanilia si albusurile batute spuma.Omogenizezi crema obtinuta, o torni peste piersici si dai prajitura la cuptor 40 de minute.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii