Dai biscuitii prin robot si-i amesteci cu untul sau margarina moale. Din aceasta compozitie modelezi o foaie de prajitura intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Speli si cureti piersicile si le tai in 4 sau 6 bucati fiecare(depinde cat sunt de mari)si le asezi peste foaia de biscuiti una langa alta. Bati albusurile spuma iar separat amesteci galbenusurile cu zaharul. Desfaci faina in lapte si o adaugi peste galbenusuri odata cu smantana, vanilia si albusurile batute spuma.Omogenizezi crema obtinuta, o torni peste piersici si dai prajitura la cuptor 40 de minute.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii