Dai biscuitii prin robot si-i amesteci cu untul sau margarina moale. Din aceasta compozitie modelezi o foaie de prajitura intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Speli si cureti piersicile si le tai in 4 sau 6 bucati fiecare(depinde cat sunt de mari)si le asezi peste foaia de biscuiti una langa alta. Bati albusurile spuma iar separat amesteci galbenusurile cu zaharul. Desfaci faina in lapte si o adaugi peste galbenusuri odata cu smantana, vanilia si albusurile batute spuma.Omogenizezi crema obtinuta, o torni peste piersici si dai prajitura la cuptor 40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii