Jumatate din cantitatea de unt,zaharul brun si mierea se topesc intr-o forma rotunda,apoi se aseaza prunele taiate felii iar printre ele alte fructe intregi sau taiate(eu am pus capsune de la congelator);intr-un castron se cerne faina impreuna cu praful de copt si scortisoara;restul de unt se freaca spuma impreuna cu ceasca de zahar,se adauga ouale pe rand,vanilia,esenta de migdale apoi cate o lingura de faina intercalata cu laptele,pana se termina;se rastoarna compozitia peste prune,se da la cuptor la foc mic mai mult de 1h,se lasa sa se raceasca in forma,apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii