Jumatate din cantitatea de unt,zaharul brun si mierea se topesc intr-o forma rotunda,apoi se aseaza prunele taiate felii iar printre ele alte fructe intregi sau taiate(eu am pus capsune de la congelator);intr-un castron se cerne faina impreuna cu praful de copt si scortisoara;restul de unt se freaca spuma impreuna cu ceasca de zahar,se adauga ouale pe rand,vanilia,esenta de migdale apoi cate o lingura de faina intercalata cu laptele,pana se termina;se rastoarna compozitia peste prune,se da la cuptor la foc mic mai mult de 1h,se lasa sa se raceasca in forma,apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii