Separati cele 7 oua de albusuri, 4 albusuri se bat spuma,se adauga zaharul, cele 7 galbenusuri, faina, amidonul, uleiul, zaharul vanilat, praful de copt,dupa care turnati compozitia in tava si presarati rabarbura, taiata deasupra.incalziti cuptorul la 150-180 grade, cand este aproape gata,bateti cele 3albusuri spuma cu 3 ling de zahar si se pune deasupra si apoi putin la cuptor pana bezeaua se face maro.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii