Separati cele 7 oua de albusuri, 4 albusuri se bat spuma,se adauga zaharul, cele 7 galbenusuri, faina, amidonul, uleiul, zaharul vanilat, praful de copt,dupa care turnati compozitia in tava si presarati rabarbura, taiata deasupra.incalziti cuptorul la 150-180 grade, cand este aproape gata,bateti cele 3albusuri spuma cu 3 ling de zahar si se pune deasupra si apoi putin la cuptor pana bezeaua se face maro.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii